0770 637 560 hr@incognitostudio.ro

Oferta Noastră

Incognito Studio vine în avantajul modelelor care vor să lucreze 100% LEGAL și să aibă permanent acces la încasări, oferind 100% transparență în privința banilor tăi.

Oferim contract de muncă înregistrat la ITM, part-time/full-time.

Procentaj de 50-70%

Oferim un procent mai mare deoarece libertatea financiară a modelelor noastre este cea mai importantă o colaborare de succes.

Confidențialitate și Seriozitate

Îți asigurăm confidențialitatea pe toată perioada colaborării, având contract cu o importantă casă de avocatură, care vă protejează de apariții neautorizate pe internet. 
}

Program Flexibil

Poți alege să lucrezi 6 sau 8 ore pe zi. Fii stăpână pe timpul tău și alege-ți cel mai avantajos orar pentru tine.

Machiaj & Solar Gratuite

Iți oferim toate facilitățile pentru ca tu să te simți în cea mai bună formă posibilă.

Mediu de lucru profesionist

Oferim camere de lucru individuale, curate și spațioase și echipament performant: camere video profesionale FULL HD&4K, calculatoare de ultimă generație și o conexiune la internet de mare viteză care îți va asigura cea mai bună calitate în decursul sesiunilor live.

Training în Domeniu

Oferim un training personal și personalizat fiecărui model pe care îl avem, acesta este asigurat de traineri specializați și acreditați de către site-urile cu care lucrăm. Vei avea parte de suport 24/24, chiar și pentru modelele care lucrează de acasă. Te vom îndruma la fiecare pas pentru a ajunge un model de succes. 

Plata la zi/săptămânală/bilunară

Poți alege să fii plătită în avans sau după fiecare sesiune de lucru. De asemenea există și varianta să pleci cu „valiza” cu bani de 2 ori pe lună!  🙂

Întrebări Frecvente

Cum va decurge recrutarea?

Pentru început dorim să ne cunoaștem. Îți vom prezenta toate noțiunile importante despre conceptul Incognito Studio. Astfel vei avea posibilitatea să vezi unde vei munci și cum arată camerele de lucru.

Ce program de muncă aveți?

Orarul este flexibil, intre 6 si 8 ore, in functie de disponibilitatea ta.

Pot sa muncesc la voi dacă încă sunt la facultate?

Împreună vom stabili un orar pe care să îl respecți, astfel vei avea flexibilitatea de care ai nevoie pentru a putea ajunge la cursuri și a nu pierde nicio oră din programa ta școlară.

Care este metoda de plată?

Banii  îi vei primi în data de 10 și 25 ale fiecărei luni.

Ce se întâmplă în cadrul secțiunii adult?

Secțiunea adult implică nuditate! Aceasta este potrivită persoanelor fără inhibiții, deschise noilor provocări pe care această secțiune le oferă. Nuditatea este răsplătită financiar, fiind o metodă de creștere a încasărilor.

Pot sa lucrez de acasă?

De-a lungul timpului, experiența ne-a arătat că a lucra de acasă scade încasările unui model. Colaborarea cu un studio oferă traineri dedicați care ajută fetele să se dezvolte și să își crească încasările, să aibă parte de un început promițător fără grija vecinilor care ar putea să se plângă de muzica tare.

Dacă nu mă descurc bine în limba engleză pot să aplic?

Engleza este limba care ne ajută să comunicăm cel mai bine în acest domeniu. Pentru persoanele determinate, oferim ajutorul învățării acestei limbi până în momentul în care vei reuși să te descurci singură.

Sunt minoră și vreau să lucrez cu voi, este posibil?

Din nefericire, trebuie să fii major pentru a lucra în această industrie. Te rugăm să ne contactezi în momentul în care vei ajunge la vârsta de 18 ani, iar atunci vom putea discuta termenii colaborării noastre.

Cât de mult contează aspectul pentru videochat?

Aspectul este un lucru important atunci când ești în fața camerei. Acesta se îmbunătățește prin magia make-up-ului, coafării  pe care noi le oferim GRATUIT pentru tine! Ținem mult la imagine, seriozitate și implicare!

Nu vreau să afle prietenii și familia cu ce mă ocup.

Confidențialitatea modelelor și siguranța lor este pe primul plan pentru noi. De aceea România este restricționată, ceea ce înseamnă că nu poți fi văzută de utilizatorii din România. În contractul tău nu va exista cuvântul „videochat”. Nu se va putea face legătura cu ceea ce faci, tocmai pentru a garanta confortul siguranței tale.