0770 637 560 hr@incognitostudio.ro

Videochat NonAdult/Adult

Videochat Non-Adult

Această ramură a videochat-ului este recomandată fetelor fără experiență, care au inhibiții pe care doresc să le învingă. Cu siguranță această ramură pare mult mai atractivă deoarece nu implică nuditate sau orice altă activitate indecentă.

În schimb este necesară cunoașterea limbii engleză la un nivel avansat, completat de un nivel de cultura generală dezvoltat, prezență de spirit, bună dispoziție și multă imaginație. 

Imaginea trebuie să fie impecabilă, senzuală dar în același timp decentă.

Socializarea și nevoia de înțelegere stau la baza oricărei ființe umane iar din acest motiv, răbdarea, empatia, capacitatea de a asculta și abilitatea de comunicare oferă cheia succesului pentru această categorie.

Videochat Adult

Veniturile în această ramură sunt mai rapide, motiv pentru care majoritatea fetelor o aleg.

Această categorie de videochat este potrivită fetelor mai îndrăznețe care nu au inhibiții sau rețineri în a-și arăta goliciunea și sexualitatea. Simți că ești în această categorie?

Munca de model nu este una grea, din contră, pe parcursul orelor pe care le ai, descoperi ocazia de a te distra dar și descoperi în fiecare moment. Te dezvolți pe foarte multe planuri, ajungând să îți folosești cunoștințele de cultură generală, să îți expui hobby-urile și să îți lărgești zona de confort foarte mult.