0770 637 560 hr@incognitostudio.ro

Legalitate

Legalitatea activității de videochat în România este reglementată prin legea 196/2003 care a fost republicată prin legea 496/2004.

Legalitatea jobului în studioul nostru de videochat a fost un fapt care ne-a preocupat permanent. De aceea suntem foarte bine puși la curent cu legile din acest domeniu, urmărind permanent să fim la zi cu toate informațiile legate de această industrie, care vin de la autorități. Suntem printre primele firme care s-au adaptat la cerințele pieței privind legalitatea acestei activități.

Noi oferim tot ceea ce este nevoie pentru ca această activitate să încalce nici una din prevederile legii: software cu licență, impozite, taxe la stat cât și contracte de muncă pentru toți angajații firmei. Vârsta minimă a oricărei persoane care solicită angajarea este de 18 ani (NU acceptăm sub nicio formă persoană care nu poate prezenta un buletin de identitate la cererea de angajare sau care nu poate dovedi că are vârsta minimă de 18 ani, în momentul angajării).

Să oferim toate actele legale, confidențialitate și siguranță angajaților și modelelor noastre este cel mai important lucru pentru noi.